Poprzednia strona
Zdrowe

Sos marchewkowy

Najlepszy sos sałatkowy inspirowany kuchnią azjatycką.

Rozpocznij gotowanie

Narzędzia

Szczegóły

6

Składniki

2

Kroki

Czas

10'

Czas przygotowywania

10'

W sumie

Składniki

Ile porcji?

  • 1.3marchewki
  • 1,3 cmświeży imbir
  • 33,3 mlocet ryżowy
  • 40 mlolej neutralny
  • 1/3 łyżkiolej sezamowy
  • 1/3 łyżkisos sojowy
  • 2.7marchewki
  • 2,7 cmświeży imbir
  • 66,7 mlocet ryżowy
  • 80 mlolej o neutralnym smaku
  • 2/3 łyżkiolej sezamowy
  • 2/3 łyżkisos sojowy
  • 4marchewki
  • 4 cmświeży imbir
  • 100 mlocet ryżowy
  • 120 mlolej o neutralnym smaku
  • 1 łyżkaolej sezamowy
  • 1 łyżkasos sojowy
Przyrządź teraz!
  • Krok 1

    Obierz, a następnie posiekaj marchew i imbir.

  • Krok 2

    Dodaj ocet ryżowy, olej o neutralnym smaku, olej sezamowy, sos sojowy, marchew i imbir do blendera KitchenAid K400 i miksuj z prędkością 5 aż do uzyskania gładkiego sosu.

NASZE ULUBIONE PRZEPISY

Dziel się pasją tworzenia. Wypróbuj sprawdzone, pełne smaku przepisy. Są gwarancją uśmiechu na twarzach biesadników, sprawiają satysfakcję w przygotowaniu.

Sos marchewkowy

Krok 1

Obierz, a następnie posiekaj marchew i imbir.

Krok 2

Dodaj ocet ryżowy, olej o neutralnym smaku, olej sezamowy, sos sojowy, marchew i imbir do blendera KitchenAid K400 i miksuj z prędkością 5 aż do uzyskania gładkiego sosu.

Lista życzeń

Zaloguj się, aby korzystać z listy życzeń.

Otwórz konto

Wybierz inny produkt

Porównaj

Porównaj produkty

Nie możesz kupić więcej niż 3 produkty. Usuń jeden produkt przed dodaniem kolejnego.