Krok 1
Przekrój pomidory na pół i usuń gniazda nasienne. Pokrój na duże kawałki i dodaj do blendera.
Krok 2
Obierz ogórka, pokrój na kawałki i dodaj do blendera.
Krok 3
Przekrój czerwoną paprykę na pół i usuń gniazda nasienne. Pokrój na kawałki i dodaj do blendera.
Krok 4
Obierz cebulę, pokrój ją na duże kawałki i dodaj do blendera.
Krok 5
Obierz czosnek i również dodaj go do blendera.
Krok 6
Miksuj warzywa z prędkością 7 przez około 30 sekund, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
Krok 7
Dodaj ocet, oliwę z oliwek i sól do blendera i miksuj przez 30 sekund.
Krok 8
Podawaj schłodzone.
NASZE ULUBIONE PRZEPISY
Dziel się pasją tworzenia. Wypróbuj sprawdzone, pełne smaku przepisy. Są gwarancją uśmiechu na twarzach biesadników, sprawiają satysfakcję w przygotowaniu.
Krok 1
Przekrój pomidory na pół i usuń gniazda nasienne. Pokrój na duże kawałki i dodaj do blendera.
Krok 2
Obierz ogórka, pokrój na kawałki i dodaj do blendera.
Krok 3
Przekrój czerwoną paprykę na pół i usuń gniazda nasienne. Pokrój na kawałki i dodaj do blendera.
Krok 4
Obierz cebulę, pokrój ją na duże kawałki i dodaj do blendera.
Krok 5
Obierz czosnek i również dodaj go do blendera.
Krok 6
Miksuj warzywa z prędkością 7 przez około 30 sekund, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.
Krok 7
Dodaj ocet, oliwę z oliwek i sól do blendera i miksuj przez 30 sekund.
Krok 8
Podawaj schłodzone.